Rekisteriseloste ja evästeet

Täältä löydät tietosuojaa, rekisteriä ja evästeitä koskevat tiedot. Älä käytä sivuja, mikäli et hyväksy evästeiden käyttöä.

1. REKISTERIN YLLÄPITÄJÄ JA YHTEYSHENKILÖ

Laura Heikkinen Photography 

Y-tunnus 2700973-4

Laura Heikkinen

Ratakuja 13 88600 Sotkamo

heikkisenlaura@gmail.com

2. REKISTERIN NIMI

Laura Heikkinen Photographyn asiakasrekisteri

3. REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilötietolain §8 mukainen asiakasrekisteri.

Asiakassuhteen ylläpitäminen, hoitaminen, markkinointi.

4. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Asiakkaan etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero.

Asiakkaan kanssa yhteistyössä syntyneet valokuvat.

Laskutukseen tarvittavat tiedot kuten asiakkaan nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tarvittaessa kotiosoite.

Tiedot asiakkaan kanssa sovituista palveluista liittyen kuvaukseen (valokuvaus- ja käyttölupasopimus).

Google Analytics kerää käyttäjäkokemuksen parantamisen vuoksi anonyymiä tietoa nettisivujen käytöstä.

5. TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä EU:n ulkopuolelle.

6. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

A) Paperiaineisto

Koostuu valokuvaus- ja käyttölupasopimuksista sekä laskuista. Tietoja säilytetään lukitussa kaapissa.

B) Muut aineistot (laskut, valokuvat)

Yrityksen käytössä olevat tietokone, tabletti ja puhelin ovat suojattu käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla. Myös Internet-yhteys on suojattu eikä yleisiä wifi-verkkoja käytetä.

7. EVÄSTEIDEN (COOKIES) KÄYTTÖ

Laura Heikkinen Photographyn kotisivuilla on käytössä Google Analytics. ”Google ja sen kokonaan omistamat tytäryhtiöt voivat säilyttää ja käyttää palvelun käyttösi yhteydessä kerättyjä tietoja tietosuojakäytännön ehtojen mukaisesti.” Lähde: Google tietosuojakäytännöt.

8. REKISTERÖIDYN OIKEUDET

Jokaisella on oikeus tarkistaa omat tietonsa, vaatia virheellisten tietojen korjaamista ja tietojensa poistoa asiakasrekisteristä.

Tarkastuspyyntö on tehtävä kirjallisesti ja allekirjoitettuna ja lähetettävä osoitteeseen Ratakuja 13 88600 Sotkamo. 

Tarvittaessa rekisterin ylläpitäjä voi pyytää henkilötietojen varmistamista ja tietopyynnön tarkentamista. Pyydetyt tiedot toimitetaan 4 viikon sisällä pyynnöstä. Rekisteröidyllä, tässä Laura Heikkinen Photographyn asiakkaalla, on oikeus tehdä valitus asianomaiselle valvontaviranomaiselle mikäli rekisteröity katsoo, että henkilötietoja ei ole käsitelty soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.  

9. HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYS

Asiakkaan antamat tiedot säilytetään yhteistyön ajan ja enintään yksi vuosi yhteistyön päättymisen jälkeen. Tämän jälkeen aineistot tuhotaan (poislukien kirjanpitoaineisto ja henkilöstä otetut valokuvat, joilla on julkaisu- ja käyttöoikeus ja joita suojaa tekijänoikeuslaki ja sopimukset, joissa julkaisuoikeudesta on sovittu). 

10. TIETOSUOJASELOSTEEN MUUTTAMINEN

Pidätän oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä tällä sivulla. Muutokset tulevat voimaan heti tämän dokumentin päivityksestä.

EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä (Google Analytics). Eväste (cookie) on käyttäjän tietokoneelle lähetettävä pieni ja tietokoneessa säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja ja voit ottaa ne pois käytöstä oman selaimesi evästeasetuksista.  Jos evästeitä otetaan pois päältä, on mahdollista, etteivät kaikki palvelut toimi sen jälkeen siten kuin on tarkoitettu.